Kuntosalin järjestyssäännöt

1. KÄYTTÖAJAT JA KAUSIKORTTIEN MYYNTI

Kuntosali on avoinna arkisin klo 6.00-21.00 ja viikonloppuisin klo 6.00-19.30. Kuntosalin kausikortit ovat myynnissä K-market Porkkanassa.

2. JÄRJESTYS JA SIISTEYS

Jokainen kuntosalin käyttäjä on velvollinen pitämään kuntosalin järjestyksessä ja siistinä oman käyttönsä jälkeen. Suuret painot ja asetukset on syytä poistaa kuntosalivälineistä oman käytön jälkeen ja palauttaa irtopainot niiden säilytyspaikoille.

 

Jätä päällysvaatteet ja ulkojalkineet pukuhuoneeseen tai käytävään. Kuntosalin käyttäjät ovat velvollisia käyttämään sisäurheilujalkineita kuntosalilla.

Kuntosalin käyttö on kielletty siivousaikana arkisin klo 11.00-11.45.

3. VASTUUT

Jokainen kuntosalin käyttäjä kuntoilee oman kuntonsa mukaisesti ja on siitä itse vastuussa. Tapaturmien varalle jokainen on velvollinen itse huolehtimaan tarvitsemastaan vakuutusturvasta.

Jokainen kuntosalin avaimen omistaja ja kuittaaja on vastuussa siitä, että hän säilyttää ja luovuttaa avaimensa niin, että siitä ei seuraa järjestyssääntörikkomuksia. Ilmoita kausikortin katoamisesta K-market Porkkanaan.

Kuntosali ei ole leikkipaikka. Kuntosalin ikäraja on 13-vuotta ja alle 13-vuotiaat saavat oleskella kuntosalilla vanhempiensa tai samaan perheeseen kuuluvan yli 18-vuotiaan vastuulla.

Kuntosalin käyttäjää pyydetään merkitsemään kuntosalilla havaitsemansa viat ja puutteet, ilkivallan, häiriöt jne... vikailmoitusvihkoon. Kiireellisissä tapauksissa ilmoitus päivystävälle talonmiehelle p. (014)2673104. Kuntosalin valot sammutetaan ja kuntosalin ovi on lukitaan käytön jälkeen.

Tupakointi ja päihteiden käyttö on kielletty Kulttuurikeskuksen tiloissa.

Kuntosali on vain kuntoilua varten ja kaikki muu toiminta on kielletty kuten asiaton oleskelu. Ilman kausikorttia sisään pyrkiviä ei saa päästää kuntosaliin.

4. KÄYTTÄYTYMINEN

Jokainen kuntosalin käyttäjä on velvoitettu kunnioittamaan ja ottamaan huomioon muut kuntosalin käyttäjät ja toimimaan niin ettei aiheuta häiriötä kuntosalilla tai ulkopuoliselle taholle esimerkiksi liian äänekkäällä musiikin kuuntelulla jne. Kuntosalilla häiritsevästi käyttäytyvä henkilö/henkilöt voidaan poistaa tilasta.

5. VIERAILIJAT

Kuntosalin käyttäjät ovat oikeutettuja tuomaan vieraansa kuntosalille, mutta vieraiden tuoja on vastuussa siitä, että vieraat noudattavat sääntöjä. Sen sijaan tarpeettoman suuria ystävä/poikaporukoita jne... ei ole sallittu tuoda kuntosalille ja kuten edellä niin asiaton oleskelu on kielletty.

6. SÄÄNTÖJEN RIKKOMINEN

Kuntosalin sääntöjen rikkominen voi johtaa käyttöoikeuden menetykseen ja ilkivallan tekijä joutuu edesvastuuseen sekä korvausvelvollisuuteen.