Kuntosalin käyttö 1.6. - 30.6.2020

Petäjäveden kuntosali avataan 1.6. käyttäjilleen tietyin edellytyksin.

Kuntosalin käyttäjien tulee sitoutua noudattamaan aluehallintoviraston toiminnan harjoittajille antaman valtuuden asettaa ehtoja toiminnalleen. Tällä pyritään toteuttamaan hygieniasuositus, jolla koronaviruksen leviäminen estetään.

Jotta riittävät turvavälit salinkäyttäjien keskuudessa saadaan toteutettua, rajataan kuntosalin käyttö siten, että ylä- ja alasalissa saa kummassakin tilassa olla kerrallaan max 10 henkeä. Tämä tarkoittaa sitä, että kuntosalia voi käyttää yhtäaikaisesti 20 henkilöä, kunhan turvaväleistä pidetään huolta. Näin ollen vierekkäisten laitteiden yhtäaikainen käyttö ei ole kaikkien laitteiden osalta mahdollista.

Jokainen kuntosalille tulija pesee kätensä ennen kuntosaliin menoa ja sieltä poistuessaan. B-portaan sisääntulossa on wc, jossa kädet voidaan pestä Samoin pukeutumistiloissa on mahdollisuus käsien pesuun. Jokaisen käyttäjän tulee pyyhkiä käyttämänsä laite viimeisen sarjan päätyttyä. Sitä varten kuntosalilla on pesuainetta ja kertakäyttöpyyhkeitä. Lisäksi on myös käsidesiä.

Siivousaikana 11.00 - 11.45 salin käyttö on kielletty.

Tarpeeton oleskelu kuntosalin tiloissa ei ole sallittua.

Jos sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, jätä tulematta kuntosalille.Tämä ohjeistus on voimassa 30.6.2020 saakka. 

Petäjäveden Seurayhtymä

What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail

Anna palautetta

Siirry tästä palautelomakkeelle